maandag 2 december 2013

Gijzenzele -HO Kalken 5-7

Een heel rare match aan de uitslag te zien. Nochtans hebben we het onszelf moeilijker gemaakt dan het was. We konden tot de eindstand altijd de score uitdiepen tot 2 doelpunten verschil.

In de eerste helft scoorden Roel en Bjorn. Het derde doelpunt was een owngoal.  Gijzenzele scoorde één keer tegen in de eerste helft.  1-3

Bij de start van de tweede helft scoorde Peter Govaert meteen waarna de thuisploeg direct tegen scoorde.  Nadien maakte Kristof VDN, Roel en Bjorn ook nog een doelpuntje.  De laatste 10 minuten moest de tegenstander wel verder met 9 man want ze hadden geen wissels meer voor hun geblesseerde spelers en iemand die vroeger vertrok.

Toch moesten we de wedstrijd al vroeger beslist hebben maar de tegengoals zorgden voor te veel onrust waardoor we het onszelf te moeilijk maakten.