maandag 21 oktober 2013

Zwart-Wit -HO KALKEN

De verste verplaatsing van het seizoen.  Aangekomen waren de lijnen moeilijk zichtbaar maar toch konden we starten.   Het terrein lag er in het begin nog goed bij , na de wedstrijd was het minder doordat het er vrij drassig lag .

De eerste 10 minuten was het alle hens aan dek.  Eens daarna begonnen we te voetballen .  Niet veel later kon Peter een rebound van de keeper binnen schieten. 0-1.  Een goede 5 minuten later was het Bjorn die de pas van Jochen kon binnen trappen. 0-2.  Daarna kon ook Roel de score opdrijven. 0-3. Toch incasseerden we nog een goal net voor de rust. 1-3

De 2e helft scoorde Kristof VDN op aangeven van Bjorn de 4e goal door de bal binnen te schuiven aan de tweede paal. 1-4   Opnieuw moesten we een goal slikken na een misverstand in de verdediging 2-4.  Het spel werd bitsiger en de thuisploeg kon makkelijk met 9 eindigen, was het niet dat de scheids in een vergevingsgezinde dag was. Kristof werd neergemaaid op de 16 en was alleen op doel, maar enkel een vrije trap kregen we en gelukkig geen meer averij.  Toch scoorden we nog nadat Kristof een voorzet perfect afleverde voor Bjorn die de bal al duikend kon binnen koppen.  2-5  De laatste goal van HO kwam van Niels die een hoekschop binnen kopte aan de 2e paal.  2-6  De thuisploeg kon nog milderen tot 3-6.

Goed gevoetbald en de 3 punten mee naar Kalken.  Nog een fijne noot is dat, Mario VDN voor het eerst weer mee deed na zijn blessure en ook onze tweede ancien Stefaan nog eens in viel op het einde.

Volgend weekend geen voetbal, we zijn vrij.