maandag 9 december 2013

HO KALKEN - TERJ. WELLE

Laatste wedstrijd voor de winterstop tegen een nieuwkomer in onze reeks.
De eerste helft was het voetbal van ons niet goed. Te veel uit positie lopen zorgde ervoor dat we aanvallend niet tot goede kansen kwamen.
De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft wat onderling overleg in de kleedkamer om meer in positie te blijven resulteerde toch tot beter voetbal.
Toch konden de bezoekers eerst scoren.   Het werd 0-1 nadat Joren een schot goed uit de hoek bokste maar de rebound niet kon tegen houden.
We kwamen snel op gelijke hoogte nadat we een strafschop kregen.  De bal werd met de hand geraakt waardoor we in het nadeel waren om verder te kunnen voetballen.   Bjorn zette de strafschop om 1-1.
De tweede goal was van Wesley.   Hij schoot de bal hard in de hoek tussen een bos van benen waar de keeper weinig zicht op had. 2-1
De laatste goal kwam na een mooie actie van Wesley.   Hij ontfutselde de bal van de verdediger en ging langs de rechtse flank door.  Bjorn sloot aan centraal en werkte de voorzet af. 3-1

De volgende wedstrijd is bij de buren van Laarne.  Op 5 januari hervatten we want volgende week zijn we vrij.

PRETTIGE FEESTEN GEWENST VAN DE ZONDAGRESERVEN!!