maandag 3 september 2012

HO Kalken - Zaffelare 5-2

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen begon met enkele probleempjes. Geen aangeduide scheids en geen keeper voor Kalken. Andy werd dan scheids van dienst en Geert keeper van dienst.

De eerste helft liep gelijk op. Toch waren de betere kansen voor ons. Davy kreeg er enkele maar kon niet afwerken. Wie wel kon scoren was Kurt Hanselaer. Hij kon de zoveelste buitenspelval omzeilen en alleen voor de keeper afwerken. 1-0 In de volgende fase lag de bal al op de stip aan de overkant. Geert stopte de aanvaller verkeerd af. De penalty ging binnen. 1-1 en rust.

De tweede helft was veel beter kwa afwerking. Ook het voetbal was goed te noemen. Davy kopte een hoekschop binnen en ook Kurt Heirman kom een voorzet binnen koppen. CĂ©dric kon een rebound binnen leggen. 4-1 daarna kon zaffelare nog eentje tegenprikken. 4-2 Davy legde de eindstand vast met z'n 2e. 5-2