maandag 10 september 2012

Opdorp - HO Kalken 0-2

De voetbalvoormiddag ergens in Buggenhout is goed verlopen voor de zondagreserven. Door het stralende weer beloofde het "lastig" te worden, maar het kleine terrein zorgde voor compensatie.

Het werd al snel duidelijk dat we ons tiki taka boven mochten halen want bij een lange bal stond je al direct aan het penaltypunt. We speelden de bal geduldig rond om een gaatje te vinden in de muur van Opdorp. Grote kansen bracht dat echter niet direct op. Bij een lang uitgesponnen aanval en het veld zo breed mogelijk te houden konden we dan toch scoren op het halfuur. CĂ©dric kon een doorsteekpas van Kurt Hanselaer afwerken door hem naast de keeper binnen te leggen. 0-1 ook de ruststand.

De 2e helft hetzelfde spel. De 0-2 kwam er na een zeldzame counter. Opdorp nam wat meer risico en liet wat ruimte liggen in de rug. Davy kon op snelheid vanop de rechterkant een lage voorzet richting Kristof VDN versturen die de keeper kon verslaan. Nadien probeerde Opdorp nog de bakens te verzetten zonder weinig doelgevaar.

0-2 en met 6/6 zijn we mee. Volgend weekend op kermiszondag thuis tegen Lochristi B. Graag met 15 frisse kopkes aub!!!

Geen opmerkingen: