dinsdag 7 augustus 2012

HO Kalken-Overmere 3-1

De eerste oefenwedstrijd tegen de buren van Overmere die met aanzienlijk wat spelers waren, een stuk of 20. Kalken daarintegen had er 14. Ook het warme weer zorgde voor de nodige test.

De eerste helft hadden we enkele kansen maar verzilverden deze niet. Aan de overkant was het rond de 25e minuut wel prijs. De speler van Overmere zag Mike iets te ver uit zijn goal staan en lobte de bal over hem. 0-1 Nog enkele kansen voor ons brachten niet de gelijkmaker, het was dus rusten met een 0-1 achterstand.

In de 2e helft hetzelfde spel zelf waarin we goed voetbal brachten, met de nodige kansen. Wesley werd foutief gestopt door de doelman waardoor het penalty was. Bjorn zette deze om 1-1.
Ook onze voorzitter in opleiding, nu nog schepen van vermakelijkheden, kon eentje maken. Een vroeg verjaardagsgeschenk voor zichzelf, van de voet van Kurt Heirman. 2-1
De laatste goal kwam van Björn die gepast volgde op een schot van Wesley die gelost werd door de doelman. De binnenlegger was een feit en eindstand ook. 3-1 winst voor de eerste oefenmatch is niet slecht, ook het geleverde spel mocht er zijn.

Na de match trapten we elk nog 5 strafschoppen. Klein detail maar toch wonnen we ook deze uitdaging met een droge 5-0.

Volgende zondag oefenen we tegen lochristi op het terrein te Beervelde om 10 uur.