woensdag 11 september 2013

HO KALKEN - LAARNE-KALKEN

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen telde al meteen, de derby van't stad.
Laarne, duidelijk met een ander elftal maakte het ons zeker niet makkelijk. De kansen gingen over en weer.

Toch konden we eerst scoren via Jochen.  Een corner die niet weg raakte kon hij opvangen net op de 16 meter. Hij kapte zijn man uit en schoot de bal hard in de rechter hoek. 1-0
Laarne kon wat later de bordjes gelijk zetten met bijna dezelfde goal. 1-1
Gelukkig konden we voor rust nog eens scoren via Bjorn. Hij kon profiteren van een bal die de verdediger niet weg kreeg nadat er roteffect op zat. Bjorn schoof de bal onder de keeper.  2-1

De tweede helft hetzelfde spel. Beide ploegen gingen op zoek naar goals.  Laarne kreeg een strafschop na toch wel een opvallende valpartij in de 16.  Joren stopte de bal die centraal werd ingeschoten.
Wesley schoot naar doel maar het schot kwam op de deklat terecht.
De 3e goal kwam dan toch via Roel die in eerste instantie zijn kans niet kon afwerken.  De rebound kon onderschept worden door Bjorn. Hij legde de bal opnieuw opzij zodat Roel toch de 3e goal kon maken van kortbij.  3-1
De 4e goal werd gemaakt op de counter.  Bjorn had op rechts de boulevard open. Davy liep links en op de gepaste moment zette Bjorn de bal laag voor doel tussen keeper en verdediger.  Davy tikte aan de 2e paal binnen.  4-1

Mooie start, volgende week de bevestiging. Op Schelde.