dinsdag 27 augustus 2013

KFC HEUSDEN - HOGEROP KALKEN 6-2

De laatste voorbereidingsmatch in augustus. duidelijk een heel sterke tegenstander waarin we de eerste helft weinig tot niets in de pap te brokken hadden. voor we het wisten stond het 3-0. het brede veldspel bezorgde ons de nodige problemen. veelal een stap te laat. na de rust idem al hadden we toen meer de bal en konden we dreigen. Heusden scoorde er nog 3 en Kalken kon milderen via Björn en Niels.

we wisten dat dit de sterkste tegenstander uit de voorbereiding was en was toch leerzaam.

spijtig genoeg geen wedstrijd volgend weekend door bye. er is training voorzien om 10 uur. de opener van het seizoen is direct een classico alsook een rasechte derby. zondag 7 september thuis tegen de buren van Laarne-Kalken.