maandag 25 februari 2013

HO Kalken - Hamme-Zogge 3-0

voor de wedstrijd hadden de vroege vogels al de lijnen vrijgemaakt om eventueel te kunnen spelen.  de scheidsrechter moest juist nog beslissen of hij wou spelen.  om 9u40 was de beslissing genomen en gingen we spelen.  het bleef sneeuwen but who cares, vietbal is een wintersport en de bal rolde goed genoeg, en het veld was zeker niet bevroren, so game on!!

het eerste kwartier was aanpassen voor ons, mike kon gelukkig 2 keer de bal van onder de lat weg tikken.  daarna kwamen we in ons spel en voetbalden we vrij goed. de eerste goal kwam er na een snelle vrije trap. mario stak met een lange bal kristof diep die de keeoer kon lobben . 1-0  het zag ernaar uit dat dit de ruststand ging worden, maar opnieuw mario kon een voorzet trappen richting 2e paal.  cedric kon hem nog net terug koppen richting de vrij staande stefaan die de bal maar moest binnen tikken. 2-0 net voor ingaan van de rust.

de tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld.  de kansjes waren voor HO maar de goal bleef uit. mike had niet veel werk meer. toch konden we een 10tal minuten voir tijd de 3 e goal maken.  op een counter ging de ingevallen davy diep , legde bal goed opzij naar cedric die de bal onder de keeper schoof. 3-0 en match gespeeld.

volgend weekend zijn we vrij en organiseren we zaterdag ons jaarlijks eetfestijn.