maandag 18 februari 2013

Azalea - HO Kalken 3-2

met een puntje voorsprong trokken we richting Azalea.  de eerste helft speelden we goed voetbal en hadden we de match in handen.  de kleine kansjes werden nog niet benut.  terwijl Azalea niet in zijn spel geraakte scoorden ze toch na een weggever in de verdediging.  gelukkig scoorden we vrijwel direkt tegen via Didier.  een afvallend bal van een hoekschop in één tijd met links mooi in de hoek getrapt.  lang genieten was het niet want opnieuw gaven we letterlijk een goal weg.  het overhoeks schot was net iets te goed voor gelegenheidskeeper Geert.2-1
toch speelden we verder ons spel en kwamen nog voor rust gelijk via een afstandsschot in de kruising van Mario. 2-2 en te weinig naar het beeld van het geleverd spel.

de tweede helft konden we het spel niet meer opbrengen en deden we nooit echt meer mee.  Azalea drukte ons naar achter en kon nog één keer scoren vanop afstand 3-2 en boeken toe. spijtig want verliezen was niet echt verdiend op basis van de eerste helft.  de weggeefdoelpunten waren er in de eerste helft te veel aan, anders was winst zeker mogelijk geweest.