dinsdag 18 maart 2014

HO KALKEN - EREMBODEGEM 3-1

Met Andy in de goal speelden we tegen de laatste in de stand. We wisten van ginder al dat het potige spel ons niet lag. Het was zaak snel te scoren om ons eigen spel te kunnen spelen.  Toch kwamen we op achterstand 0-1  In de eerste helft konden we niet scoren dus ruststand was gekend. Nogthans waren er al kansen.

De tweede helft kon Peter Vanheusden van dichtbij scoren nadat Bjorn de achterlijn haalde en laag de bal achteruit legde.1-1
De tweede goal was van Wesley die door de buitenspelval gipte, de keeper omspeelde en kon binnen leggen. 2-1
Bjorn kon de 3e maken op aangeven van Wesley op een counter. De bal werd breed gelegd, Bjorn kapte zodat de keeper op het verkeerde been stond en schoot overhoeks binnen. 3-1

Volgende zondag op bezoek bij de eerste in de stand Heusden.