maandag 23 september 2013

HO KALKEN -MOORTSELE 4-3

Een nieuwe ploeg in de reeks die het ons de tweede helft moeilijk gemaakt heeft.   De eerste helft was de beste van het seizoen van onze kant,  de tweede dan weer de slechtste.

De eerste goal kwam van Kristof VDN.  Links voor de goal schoot hij de bal laag overhoeks binnen. 1-0  De tweede goal werd door Jochen gemaakt na een voorzet vanop rechts van Bjorn.  Hij werkte de bal na één bots in één tijd op de slof hoog in doel. 2-0
Ook de derde goal werd door Jochen gemaakt.  Bjorn kon links de achterlijn halen en korter bij doel komen.  Op de juiste moment haakte Jochen af aan de eerste paal.  Bjorn legde simpel af en Jochen werkte goed af. 3-0
De kansen bleven komen en de bezoekers wisten het blijkbaar niet meer.   Nog voor de rust kon Bjorn er nog eentje binnen duwen na een voorzet van links . 4-0

De tweede helft sloeg ineens de paniek toe en zetten de bezoekers alles op alles. We verzopen terwijl we de eerste helft niks weg gaven.   Ze scoorden nog 3 keer tegen.  Het begon met een penalty.   Nadien een schot en opnieuw een penalty zorgden voor nog grotere paniek. 4-3.

Toch herstelden we wat en konden we in de laatste minuten nog de stand uitdiepen.   Spijtig genoeg werden de kansen niet afgemaakt en was het tijd.
We zouden het onszelf nooit vergeven hebben mochten we deze match verloren hebben of gelijk hebben gespeeld.

Volgend weekend op Massemen.  Hopelijk met genoeg want er zijn weer heel wat afzeggers.