maandag 5 augustus 2013

KWB LAARNE -HO KALKEN 1-3

Zondagmorgen een lekker broeierig weertje om de 1e oefenmatch te spelen .

Op het terrein van Laarne waren we met 12. 3 nieuwe gezichten maakten hun opwachting en mochten direct aan de bak.
Joren, een keeper en Niels en Roel als middenvelder.  Jochen maakte zijn rentree maar begon op de bank.

Al na 5 minuten stond het 0-2 . 2 keer ronde Wesley een voorzet af vanop de flank. De eerste van Roel met het hoofd en de tweede van Bjorn in de volley.
Na 25 minuten kon Bjorn vanop de middenlijn vertrekken richting doel. De bal werd geplaatst in de hoek en de keeper had geen kans,  0-3.

Toch moesten we kort voor rust een tegentreffer incasseren. Een verre inworp botste in de kleine baklijn en de ganse verdediging was gezien. Joren kon niet meer reageren op het schot van dichtbij .
Er kwamen nog wat kansjes maar de rust was welkom.

In de 2e helft was het tempo gezapiger en speelden we te weinig voetbal, en iets te veel de lange bal.
Nog enkele kansen werden gemist maar KWB kon nog weinig terug doen .