maandag 22 april 2013

KSK DE KLINGE - HO KALKEN 0-2

De verste verplaatsing vd reeks is een beetje reizen.  Dicht tegen de Nederlandse grens gaan vietballen, er zijn plezantere dingen de zondagmorgen. we slaagden er in toch met 13 man te reizen.

Cedric stond in de goal en deed dat goed, spijtig dat hij stopt na dit seizoen bij ons, want hij gaat dichter bij zijn nieuwe woonst voetballen, spijtig.  een zekerheid minder de zondagmorgen, later meer daarover.

de samenvatting is kort, we hebben de eerste helft aan bijna 100% gescoord en ondergingen het spel.  Bjorn kon een zeldzame counter, welliswaar goed uitgeoefend , over verschillende stationnetjes, binnenkoppen aan de tweede paal na een voorzet van ons ouwke Kristof VDN. 0-1
niet veel later konden we nog eens scoren.  de keeper wou een verre inworp van bjorn rustig vangen, maar klemde die niet.  de bal botste tergend traag naar de goal waar Peter deze nog binnnenliep. 0-2

de 2e helft was het pompen maar niet verzuipen. wesley sloot meer aan bij het middenveld om zo het brede spel van de klinge te verstoren. gelukkig kwamen daar eigenlijk weinig goede kansen van en moesten we mss nog een goaltje extra gescoord hebben.

maar ja, we hebben gespeeld op ons kunnen en goed en slim verdedigd, iets wat ons dit seizoen wel al eens ontbrak.
door deze overwinnig staat vast dat de vierde plaats van ons is, niet slecht, maar mss zat er wel meer in. op de belangrijke momenten gaven we niet altijd thuis.

Geen opmerkingen: