maandag 1 oktober 2012

HO Kalken - Sombeke 3-2

Het zag er na uit dat we maar met z'n elven gingen zijn. Gelukkig zijn er nog super Mario en Kevin die op de bank zaten, klaar voor de 2e helft.

De eerste helft deden we mee maar Sombeke was gevaarlijker en efficiënter. We waren te slordig in de laatste pass of de afwerking was niet goed genoeg. Sombeke kreeg al na 5 minuten een strafschop. Carl kon hem niet stoppen. Halfweg scoorde Sombeke een tweede goal. Wij konden niet tegenscoren dus 0-2 aan de rust met toch niet echt een goed gevoel van: dit zetten we nog recht!

De tweede helft kwamen Mario en Kevin in de ploeg. We probeerden meer druk te zetten en achteraan minder de bal onnodig rond te spelen. Na het eerste kwartier kregen we ook een strafschop na hands. Bjorn zette de strafschop om. 1-2 en we konden nog meer drukken. De keeper werd veel gebruikt maar één keer kon Björn er van profiteren. Op het halfuur kon hij een terugspeelbal onderscheppen, de keeper voorbij gaan en afwerken. 2-2. Met nog 5 minuten te gaan konden we toch nog eens scoren. Mario VDN kon na een doorsteekpass van Björn overhoeks de bal binnen schieten. 3-2 en meteen ook de eindscore. Een overwinning op karakter, wat ook wel eens mag en nog zo zoet smaakt.

Volgende week de derby tegen ploeg in vorm Overmere.